Xəzər Xəbər

Sən demə qarğıdalını səhv bişiririk - QAYDA

Cəmiyyət | 10:12 • 24 İyun 2019
Sən demə qarğıdalını səhv bişiririk - QAYDA

Bugünədək qarğıdalını yanlış bişirdiyinizi bilirdinizmi?

Təqdim edəcəyimiz reseptlə qaynatdığınız qarğıdalıların dadından doymayacaqsınız.

Bir neçə qızıl qaydaya əməl edərək qarğıdalını daha ləzzətli bişirin.

1. Qarğıdalıları bişirməzdən əvvəl 3-4 hissəyə bölün. Bu çox vacib şərtdir.

2. Hissələri bişirəcəyiniz qazana töküb, su ilə doldurun.

3. Su qaynayanda qazana 1 fincan süd və 1 x/q kərə yağı əlavə edin.

4. Qarğıdalını təxmini 10 dəqiqə də südlü, yağlı suda bişirib, ocaqdan götürün.

Bu qədər! Süd ətirli qarğıdalını ənənəvi qaydada duz səpərək yeyin./Publika.az

Xəbər lenti